CUPCAKES | Gender reveal cupcakes

De ideale traktatie voor jouw gender reveal party!

Ben je zwanger en wil je het geslacht van jullie kindje op komst op een leuke manier bekend maken? Ga dan eens voor gender reveal cupcakes. Deze worden gemaakt met een vulling van muisjes (uiteraard in de juiste kleur) en versierd met roze en blauwe decoratie! Snij het cakeje open of neem een flinke hap van het gebakje, et voilà: het geslacht is bekend!

Gender reveal party cupcakes en taart | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-SouburgGender reveal party cupcakes en taart | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-SouburgGender reveal party cupcakes en taart | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-SouburgGender reveal party cupcakes en taart | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-SouburgGender reveal party cupcakes en taart | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg

Taart of cupcakes voor een gender reveal party?

Heb jij binnenkort ook een gender reveal party? Of wil je familie of vrienden gewoon op een leuke manier vertellen dat je in verwachting bent? Misschien zijn deze gender reveal cupcakes wel iets voor jou!

Kijk ook eens op mijn bestelpagina! Of vraag naar de mogelijkheden via de contactpaginaOmgeving Middelburg, Vlissingen (Zeeland) 

> Bestelpagina

 

Zelf aan de slag?

R E C E P T | Unicorn vanille cupcakes

recept unicorn vanille cupcakes

R E C E P T | Basisrecept vanille cupcakes

recept van koek tot cake vanille cupcakes

HOW TO | Toef met meerdere kleuren

Cupcakes met roze toef zilver goud zwart en wit - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cake

> Of ga naar het overzicht recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: