TAART | Regenboog verjaardagstaart

Verjaardagstaart ondergedompeld in het regenboogthema

Je kan er niet omheen bij deze taart: regenbogen. Niet alleen ter decoratie aan de buitenkant, maar wanneer je hem opensnijdt is hij nog eens compleet rainbow style! Gevuld met laagje gekleurde, luchtige cake, een heerlijke Zwitserse room en bedekt met de lekkerste Italiaanse meringue botercrème.

Regenboog verjaardagstaart dripcake rainbow | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakeRegenboog verjaardagstaart dripcake rainbow | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakeRegenboog verjaardagstaart dripcake rainbow | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakeRegenboog verjaardagstaart dripcake rainbow | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cake

Ook een taart bestellen?

Ook een taart bestellen zoals deze rainbow dripcake voor kinderverjaardag? Of misschien een taart voor een jubileum, gender reveal party of babyshower? Er is heel veel mogelijk!

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: