ECLAIR | Halloween eclairs

Angstaanjagend lekkere eclairs speciaal voor Halloween

Spinnen, grafstenen, doodshoofden, pompoenen? Dat zijn de ingrediënten voor Halloween! En die vind je dan ook op deze eclairs!

Gevuld met karamel, Zwitserse room en versierd met witte chocolade! Happy Halloween!

Halloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cake

Halloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cakeHalloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cakeHalloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cakeHalloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cakeHalloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cakeHalloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cakeHalloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cakeHalloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cakeHalloween gebak, taart en eclairs | Zeeland, Walcheren, Middelburg Oost-Souburg Vlissingen | Bestellen van koek tot cake

Eclairs bestellen?

Eclairs zijn op bestelling op te halen in Oost-Souburg (Zeeland). Ze worden altijd op maat gedecoreerd en gevuld met een vulling naar keus! Denk aan eclairs voor een traktatie op je werk, feestdagen, geboorte of verjaardag. Er is heel veel mogelijk. Van logo tot foto!

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie.

> Of ga naar het overzicht recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: