TAART | Verjaardagstaart Fortnite

Dripcake in het thema Fortnite

Je kent vast ook wel iemand die helemaal verslaafd is aan Fortnite? Deze verjaardagstaart is dan het ideale cadeau! Onlangs mocht ik hem maken voor Lola. Een stoere drip cake, versierd met snoep, Italiaanse meringue botercrème en drips van witte chocolade.

Fortnite verjaardagstaart dripcake | taart bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | Zeeland - WalcherenFortnite verjaardagstaart dripcake | taart bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | Zeeland - WalcherenFortnite verjaardagstaart dripcake | taart bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | Zeeland - Walcheren

Ook op zoek naar een verjaardagstaart voor een kinderverjaardag?

Taart, eclairs, cupcakes of taart voor jouw zoon die binnenkort jarig is, een vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid nodig? Ga je trouwen? Of geef je een gender reveal feestje. Er is heel veel mogelijk, dus neem vooral contact op voor meer informatie of kijk verder op de site voor meer informatie.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen/Oost-Souburg

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: