TAART | Verjaardagstaart roze drip cake dieren

Een echte roze meiden verjaardagstaart in het thema dieren

Een vrolijke roze verjaardagstaart vol dieren! Met een roze drip, dieren uit de dierentuin, twee lagen hoog en gevuld met Zwitsere room en jam. Zoals altijd bedekt met een heerlijke Italiaanse meringue botercrème die, op kamertemperatuur, fluweelzacht en romig is!

Dierentuintaart roze drip cake verjaardagstaart | Bestellen Zeeland Walcheren Middelburg Vlissingen Oost-SouburgDierentuintaart roze drip cake verjaardagstaart | Bestellen Zeeland Walcheren Middelburg Vlissingen Oost-SouburgDierentuintaart roze drip cake verjaardagstaart | Bestellen Zeeland Walcheren Middelburg Vlissingen Oost-SouburgDierentuintaart roze drip cake verjaardagstaart | Bestellen Zeeland Walcheren Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Ook op zoek naar een verjaardagstaart voor een kinderverjaardag?

Gebak, cupcakes of taart voor jouw dochtertje die binnenkort jarig is, een vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid nodig? Er is heel eel mogelijk, dus neem vooral contact op voor meer informatie of kijk verder op de site voor meer informatie.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen/Oost-Souburg

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: