TAART | Zomerse drip cake met ijsje en snoep

Vrolijke, zomerse kindertaart met ijsje en snoep

Snoep en ijsjes, welk kind maak je daar nou niet blij mee? En dan ook nog op een verjaardagstaart! Deze taart mocht ik maken voor kinderverjaardag van een jongetje die 1 werd, passend in het thema van de verjaardag: zomer & pastel.

Drip cake verjaardagstaart met omgekeerd ijsje - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cakeDrip cake verjaardagstaart met omgekeerd ijsje - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cakeDrip cake verjaardagstaart met omgekeerd ijsje - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cake

Ook op zoek naar een verjaardagstaart of ander gebak?

Gebak, cupcakes of taart voor een verjaardag, een jubileum, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid nodig? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, dus neem vooral contact op voor meer informatie of kijk verder op de site voor meer informatie.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen/Oost-Souburg

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: