TAART | Drip cake met omgekeerd ijsje

Verjaardagstaart met een ijsje: dat is toch op en top zomers?!

Het is zomer (al lijkt het daar soms niet echt op.) En wat is een ultiem zomers item: naast strand, en zon, natuurlijk een ijsje! Dus bij een verjaardag met als thema zomer en ín de zomer is een ijsje óp een taart natuurlijk een schot in de roos. Deze verjaardagstaart is gevuld met laagjes mousse van verse aardbeien en Zwitserse room. Nog zo’n heerlijke zomerse combi. Happy Birthday!

Drip cake verjaardagstaart met omgekeerd ijsje - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cakeDrip cake verjaardagstaart met omgekeerd ijsje - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cakeDrip cake verjaardagstaart met omgekeerd ijsje - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cake

Ook op zoek naar een kindertaart voor een verjaardag?

Gebak, cupcakes of taart voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid nodig? Er is heel veel mogelijk, dus neem vooral contact op voor meer informatie of kijk verder op de site voor meer informatie.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen/Oost-Souburg

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: