TAART | Witte chocolade drip taart

Voor de échte échte liefhebbers van witte chocolade

Daar is hij weer: de witte chocolade drip cake. Bomvol witte chocolade! Met van die heerlijke witte Toblerone, koekjes omringd met witte chocolade en niet te vergeten de drip. Van witte chocolade! Wat een feestje! Precies wat je nodig hebt om jouw verjaardag of andere speciale gelegenheid te vieren!

Witte chocolade drip cake taart met repen | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakeWitte chocolade drip cake taart met repen | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakewitte-chocolade-drip-cake_taart-repen_bestellen-(2)Vlissingen-Middelburg-Oost-souburgWitte chocolade drip cake taart met repen | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cake

Ook een taart bestellen? Stuur mij een berichtje of mailtje!

Zie ook mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: