TAART | Verjaardagstaart konijnen en haasjes

Een vrolijke jongenstaart voor eenjarige!

Een vrolijke taart voor de verjaardag van Mason die 1 jaar werd! Voorzien van een haasje (of konijntje), bedekt met de lekkerste Italiaanse meringue botercrème en versierd met o.a. versiering van fondant, schuimpjes, koekjes en snoepjes!

verjaardagstaart_jongen_1_jaar_konijntjes-haasjes4vlissingen-oost-souburgverjaardagstaart_jongen_1_jaar_konijntjes-haasjes(5)_vankoektotcake_bestellen_middelburg-vlissingen-oost-souburgverjaardagstaart_jongen_1_jaar_konijntjes-haasjes(2)_vankoektotcake_bestellen_middelburg-vlissingen-oost-souburgverjaardagstaart_jongen_1_jaar_konijntjes-haasjes(1)_vankoektotcake_bestellen_middelburg-vlissingen-oost-souburg

Ook op zoek naar een verjaardagstaart voor een kinderverjaardag?

Gebak, cupcakes of taart voor jouw zoon die binnenkort jarig is, een vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid nodig? Er is vanalles mogelijk, dus neem vooral contact op voor meer informatie of kijk verder op de site voor meer informatie.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen/Oost-Souburg

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: