TAART | Verjaardagstaart rosé gold

Happy Birthday moeke!

Mijn lieve moedertje, -moeke- zoals wij haar noemen, was jarig en dus voor mij weer de ideale gelegenheid om aan de slag te gaan met een taartje!

Ik had toevallig net nieuwe glanspoedertjes binnen en yes, dus die kon ik daar mooi voor gebruiken. De taart is voorzien van onder andere knapperige pure chocolade waaiertjes, chocoladetruffels, een heerlijke chocoladecrème met drips van witte chocolade en verder versierd met fondant in de kleuren geel, roze én rosé gold (of brons mag van mij ook). Gevuld met de favoriete vulling van mijn moeder: stracciatellaroomvulling. 

Verjaardagstaart rosé gold geel en roze - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg

Verjaardagstaart rosé gold geel en roze - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-SouburgVerjaardagstaart rosé gold geel en roze - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-SouburgVerjaardagstaart rosé gold geel en roze - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg

Ook een taart bestellen?

Zie mijn taart info voor meer informatie! Op zoek naar ander gebak? Bijvoorbeeld eclairs voor een babyshower of kraamfeest, of misschien cupcakes voor een feestje of misschien zelfs een bruidstaart?

Er is heel veel mogelijk! Een berichtje sturen kan altijd.

Omgeving Middelburg/Vlissingen (Zeeland)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: