TAART | Ninjago Lego drip cake

Uitgenodigd op verjaardag: de ninja’s van LEGO NINJAGO!

Duik in de wereld van Lego Ninjago en verras de jarige met deze verjaardagstaart volledig in stijl! Gevuld met een heerlijke Nutellavulling en versierd met eetbare legoblokjes, snoep, snoep en nog eens snoep.

Ninjago Lego drip cake - verjaardagstaart bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg

Ninjago Lego drip cake - verjaardagstaart bestellen Vlissingen Middelburg Oost-SouburgNinjago Lego drip cake - verjaardagstaart bestellen Vlissingen Middelburg Oost-SouburgNinjago Lego drip cake - verjaardagstaart bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg

Ook een taart bestellen?

Ook een taart bestellen voor kinderverjaardag, bruiloft of jubileum? Of wellicht een andere gelegenheid, zoals een babyshower, kraamfeest of gender reveal party? Ik maak taarten in alle soorten en maten, altijd volledig naar wens met een vulling naar keuze.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: