ECLAIR | Purple white chocolate

Wekelijks mag ik eclairs maken: een echte allemansvriend. Ik gok dat er maar weinig mensen zijn die hier niet een stukje van lusten! Deze eclair is versierd met witte chocolade, schuimpjes en fondant en gevuld met Zwitserse room en karamel. Krijg je al zin in een stukje?

Eclair taart - traktatie gebak verjaardag - Bestellen van koek tot cake - Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Eclair taart - traktatie gebak verjaardag - Bestellen van koek tot cake - Middelburg Vlissingen Oost-SouburgEclair taart - traktatie gebak verjaardag - Bestellen van koek tot cake - Middelburg Vlissingen Oost-SouburgEclair taart - traktatie gebak verjaardag - Bestellen van koek tot cake - Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Eclair bestellen?

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie.

> Of ga naar het overzicht recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: