TAART | Verjaardagstaart Stranger things

Dripcake in het thema Stranger Things

Wie kent het niet? De immens populaire Amerikaanse sciencefiction-horrorserie  Stranger things op Netflix. Deze keer dan ook een taart in dit thema. Met Eleven en de andere kids uit Hawkins en de welbekende lampjes…

Een stoere drip cake, versierd met eetbare foto’s, schuimpjes, Italiaanse meringue botercrème en drips van witte chocolade.

stranger things stranger things verjaardagstaart dripcake - bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg (5) dripcake - bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburgstranger things verjaardagstaart dripcake - bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg (1)stranger things verjaardagstaart dripcake - bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg (1)stranger things verjaardagstaart dripcake - bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg (1)

Ook op zoek naar een verjaardagstaart of drip cake van je favoriete serie?

Taart, eclairs, cupcakes of taart voor jouw zoon die binnenkort jarig is, een vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid nodig? Ga je trouwen? Of geef je een gender reveal feestje. Er is heel veel mogelijk, dus neem vooral contact op voor meer informatie of kijk verder op de site voor meer informatie.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen/Oost-Souburg

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: