TAART | Vrolijke verjaardagstaart

Vrolijke verjaardagstaart drip cake vol snoep

Een lekker vrolijke verjaardagstaart, vol snoep, een heerlijke drip van witte chocolade en de lekkerste Italiaanse meringue botercrème. De gezelligste taart voor een kinderverjaardag. Of gewoon om bijvoorbeeld het weekend in te luiden! Wanneer is jouw volgende momentje mét taart?

Vrolijke verjaardagstaart drip cake met snoep | bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakeVrolijke verjaardagstaart drip cake met snoep | bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakeVrolijke verjaardagstaart drip cake met snoep | bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakeVrolijke verjaardagstaart drip cake met snoep | bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cakeVrolijke verjaardagstaart drip cake met snoep | bestellen Zeeland Vlissingen Middelburg Oost-Souburg | van koek tot cake

Ook een taart bestellen?

Ook een taart bestellen zoals deze rainbow dripcake voor kinderverjaardag? Of misschien een taart voor een jubileum, gender reveal party of babyshower? Er is heel veel mogelijk!

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: