TAART | Drip cake zilver en roze

Silver & pink verjaardagstaart

Een classy verjaardagstaart in de kleuren zilver, roze en wit, met een drip van melkchocolade, chocoladekoekjes, versiering van fondant en heerlijke schuimpjes. Alle taarten kun je bestellen met een vulling naar keuze, in dit geval chocolademousse en aardbeien! Heerlijke combi.

Verjaardagstaart dripcake roze zilver rozen taart | bestellen Zeeland Walcheren Oost-Souburg Vlissingen Middelburg | van koek tot cakeVerjaardagstaart dripcake roze zilver rozen taart | bestellen Zeeland Walcheren Oost-Souburg Vlissingen Middelburg | van koek tot cakeVerjaardagstaart dripcake roze zilver rozen taart | bestellen Zeeland Walcheren Oost-Souburg Vlissingen Middelburg | van koek tot cake

Verjaardagstaart drip cake roze zilver en wit | bestellen Zeeland Walcheren Oost-Souburg Middelburg Vlissingen | van koek tot cake

Ook een taart bestellen?

Op zoek naar een heerlijke verjaardagstaart, drip cake voor een feestje, jubileum of traktatie voor je werk? Wie weet kan ik iets lekker voor je bakken! Ik lever de lekkerste taarten, zonder fondant (!) met een heerlijke Italiaanse meringue botercrème. De taarten zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar.

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Regio Walcheren, omgeving Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: