TAART | Verjaardagstaart dripcake dieren

Een vrolijke verjaardagstaart in het thema dieren

Een taart voor de tweede verjaardag van een jongetje in het thema dieren. Mét minimaal een zebra, dat waren de eisen van deze drip cake. Nou de zebra is aanwezig, net als een heleboel andere dieren uit de dierentuin! Met deze tweelaags stapeltaart kan je vast een leuk kinderfeestje vieren! Wat denk jij?

Dripcake verjaardagstaart jongen thema dieren dierentuin | bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgDripcake verjaardagstaart jongen thema dieren dierentuin | bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgDripcake verjaardagstaart jongen thema dieren dierentuin | bestellen Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Ook op zoek naar een verjaardagstaart voor een kinderverjaardag?

Gebak, cupcakes of taart voor jouw zoon die binnenkort jarig is, een vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid nodig? Er is vanalles mogelijk, dus neem vooral contact op voor meer informatie of kijk verder op de site voor meer informatie.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen/Oost-Souburg

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: