TAART | Buttercream flower cake

Een heerlijke taart gedecoreerd met de lekkerste botercrème en afgemaakt met bloemen

Een hoge taart gevuld met een heerlijke stracciatellaroomvulling en gedecoreerd met de lekkerste Italiaanse meringue botercrème. Deze taart zou je best op een bruiloft kunnen serveren, vind je niet?

Bruidstaart | Taart met bloemen en botercreme op maat | bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgBruidstaart | Taart met bloemen en botercreme op maat | bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgBruidstaart | Taart met bloemen en botercreme op maat | bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgBruidstaart | Taart met bloemen en botercreme op maat | bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgBruidstaart | Taart met bloemen en botercreme op maat | bestellen Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Ook een taart bestellen?

Ook een taart bestellen voor jouw bruiloft of verjaardag? Of wellicht een andere gelegenheid, zoals een babyshower, kraamfeest, gender reveal party, jubileum? Ik maak taarten in alle soorten en maten, altijd volledig naar wens met een vulling naar keuze.

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: