TAART | Verjaardagstaart roze & zilver

Taart met je verjaardag is dubbel feest!

Lekker hé jarig zijn: cadeautjes krijgen én taart eten. Wat een feest! Voor de rest heb ik helemaal niks met verjaardagen trouwens hoor. Ik zit het liefst in het buitenland. Lekker op stedentrip in tof land,  in plaats van verplicht in een kringetje blokjes kaas en plakjes worst eten.

Voor de verjaardag van mijn jongste zusje die gek is op alles wat roze is, maakte ik deze roze verjaardagstaart (met zilver en paars). Gevuld met haar lievelingsvulling: stracciatella! Verder een kleine drip van melkchocolade, schuimpjes en versiering van chocolade en fondant.

Verjaardagstaart taart roze zilver met straciatellaroom - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgVerjaardagstaart taart roze zilver met straciatellaroom - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgVerjaardagstaart taart roze zilver met straciatellaroom - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgVerjaardagstaart taart roze zilver met straciatellaroom - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgVerjaardagstaart taart roze zilver met straciatellaroom - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-SouburgVerjaardagstaart taart roze zilver met straciatellaroom - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Ook een taart bestellen?

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: