BABY | Volledig verzorgde babyshower in Zeeland

Van de hapjes in stijl tot de complete aankleding

Zo leuk, ik mocht een babyshower organiseren! 😍 En wat was de aanstaande moeder verrast. Daar doe je het tenslotte voor. Van het gebak tot de aankleding, ik mocht het allemaal regelen. Hoe leuk als je iemand zo blij kan maken. Bekijk de foto’s van de babyshower verderop!

Ook iemand verrassen met een babyshower?!

Wil je ook iemand verrassen met een babyshower, maar geen tijd of zin om het regelen? Ik kan je helpen: van de hapjes en het gebak (zoet en hartig), alles om de babyshower verder aan te kleden (ballonnen, slingers, tafelkleed etc.) tot een luiertaart! Ik regel het voor je.

inspiratie-babyshower-babyborrel-kraamfeest-(6)-ideeën-hapjes

Stel jouw babyshowerpakket samen!

Dus ben je op zoek naar alleen de hapjes voor de babyshower? Een compleet pakket met ook o.a. de versiering (o.a. bordjes, bekertjes, confetti, tafelkleed, en slinger, ballonnen)? Misschien nog een mooie taart erbij? Of een luiertaart? Stel jouw babyshowerpakket helemaal naar wens samen!

Ophalen in Oost-Souburg (Zeeland). Let op: pakket is nu pas vanaf 15 personen te bestellen (i.p.v. 10 personen zoals op de flyer staat vermeld)

Lees hier alles over het bestellen van een babyshowerpakket

Foto’s van de babyshower

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: