UNICORN | Unicorn drip cake en cupcakes

Kleur in je leven! Met deze unicorn taart en cupcakes

Wat een spektakelstuk: een dubbele unicorn. Weer eens wat anders! Het design op verzoek, met een lekkere Zwitserse roomvulling. En een doos bijpassende cupcakes, uiteraard met mijn favoriete Italiaanse meringue botercrème.

Unicorn drip cake en cupcakes roze paar - Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg ZeelandUnicorn drip cake en cupcakes roze paar - Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg ZeelandUnicorn drip cake en cupcakes roze paar - Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg ZeelandUnicorn drip cake en cupcakes roze paar - Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg ZeelandUnicorn drip cake en cupcakes roze paar - Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg ZeelandUnicorn drip cake en cupcakes roze paar - Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg Zeeland

Ook een unicorntaart of unicorn cupcakes bestellen?

Of een andere taart, gebak of eclairs voor verjaardag, vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid?  Van babyshower en gender reveal tot traktatie op het werk. Bekijk mijn blog of neem contact op voor meer informatie!

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: