TAART | Zeemeermin verjaardagstaart

Wat is de onderwaterwereld een mooi sprookje!

Wat kan de onderwaterwereld mooi zijn, vol glitters en parels, schelpen en sterren. En in deze sprookjeswereld leven de zeemeerminnen, het favoriete wezentje van vele meisjes! De blik op het gezicht van het 6 jarige meisje (waarvoor ik deze taart mocht maken) toen zij deze zeemeermintaart kwam ophalen is waar je het voor doet! En daarna ook nog een ‘wauwww‘ horen maakt het nóg mooier!  Ik ben blij! Wat vinden jullie ervan?

Zeemeerminnen mermaid verjaardagstaart | taart bestellen Zeeland Middelburg Vlissingen Oost-SouburgZeemeermin mermaid verjaardagstaart | taart bestellen Zeeland Middelburg Vlissingen Oost-SouburgZeemeerminnen mermaid verjaardagstaart | taart bestellen Zeeland Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

De taart heeft een rainbowvulling: gekleurde laagjes taart in de kleuren van de regenboog! Verder is hij gevuld met een witte chocolademousse, stukjes witte chocolade en slagroom: helemaal volgens wens van de jarige!

Ook een taart bestellen?

Ook een taart bestellen voor kinderverjaardag, feestje om te vieren dat je een Sarah of Abraham ziet, een babyshower of andere feestelijke gelegenheid?  Ik maak taarten in alle soorten en maten, altijd volledig naar wens gedecoreerd en met een vulling naar keuze. En vergeet niet: een taart moet mooi én lekker zijn!

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: