TAART | Unicorn verjaardagstaart

Hoe oud je ook bent, unicorns wil je altijd in je leven!

De populariteit van de unicorn lijkt maar niet te verminderen. En dat vind ik nou absoluut niet erg! Mij maak je namelijk altijd blij met een bestelling in het thema van dit geweldige fantasiebeestje. Niet lang geleden deelde ik nog super schattige unicorn cupcakes. En nu mocht ik weer aan de slag met een verjaardagstaart!

unicorn-taart-verjaardagstaart_van-koek-tot-cake_(1)Middelburg-Vlissingen-Oost-Souburgunicorn-taart-verjaardagstaart_van-koek-tot-cake_(2)Middelburg-Vlissingen-Oost-Souburgunicorn-taart-verjaardagstaart_van-koek-tot-cake_(3)Middelburg-Vlissingen-Oost-Souburg

Ook een taart bestellen?

Ook een taart bestellen voor verjaardag, vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid?  Ik maak taarten in alle soorten en maten, altijd volledig naar wens met een vulling naar keuze, van kinderverjaardagen en babyshowers tot bruiloften!

Regio Zeeland; Middelburg/Vlissingen

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: