ECLAIR | Haal de lente in huis met deze eclair

Laat de lente maar komen!

Ik heb een schurfthekel aan kou. Maar niet een klein beetje. Nee, gewoon serieuze haat. En oké, misschien nog wel meer aan regen. Of moet je nagaan, de combi van kou en regen. Complete horror. Maar op dit moment aan de kou. Volledig ingepakt als een Eskimo, met dikste winterjas met nep bontkraag, Uggs die natuurlijk totaal niet charmant zijn (maar wel warm), wanten (ook zoiets oncharmants), mijn allerdikste sjaal waardoor je mijn hoofd bijna niet meer ziet én om het af te maken een heerlijke muts. Je vraagt je toch af hoe ik het dan nog koud kan hebben? Nou, op dat moment gaat het ook nog goed. Redelijk oké kom ik aan op mijn werk en stap ik het kantoor binnen. En dan begint de ellende, want dáár is het koud. Maar serieus koud. Allejezus. Dus dan sta ik het eerste half uur nog met mijn jas aan, voordat ik die uit durf te doen. En ja, we hebben een verwarming. Maar ik heb ook collega’s die het dan weer nooit koud hebben. En dan begint de strijd om de verwarming. En die is niet fraai…

Wellicht herken je dat wel: jij het altijd koud en de ander nooit. De een zet de verwarming aan, de ander zet de verwarming uit. Begint het net lekker op te warmen: zwiep, zet die ander het raam open. Kolere, was het net even lekker warm, sta je daar met het raam open in de tocht. En begint de strijd weer opnieuw. En de hele dag door.

Je snapt dat ik daardoor niet kan wachten tot het lente is. Als de vogeltjes fluiten, de bloemen in bloei zijn, de vlinders rondfladderen, iedereen blij, maar het vooral: niet meer zo koud! Even geen strijd meer om de verwarming. Maar gewoon aangenaam op kantoor. Best prettig.

Nu duurt die lente helaas nog eeuwig. Wat doe je dan? In mijn geval niet moeilijk: iets bakken met het thema lente! Wiehoeee! Haal de lente in huis met deze eclair!

De eclair is gevuld met Zwitsere room, wat gezouten karamel en verder versierd met witte chocolade, schuimpjes en meer!

Lente bloemen en vlinder eclair gebak taart - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Lente bloemen en vlinder eclair gebak taart - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Lente bloemen en vlinder eclair gebak taart - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Lente bloemen en vlinder eclair gebak taart - van koek tot cake - bestellen Middelburg Vlissingen Oost-Souburg

Eclair bestellen?

Ook even de strijdbijl om de verwarming neerleggen terwijl je geniet van deze lente eclair? Of wil je gewoon iemand blij maken op een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? Zie mijn bestelpagina voor meer informatie.

> Of ga naar het overzicht recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: