TAART | Alpaca lama taart

Alpaca? Lama?

Kan iemand mij het verschil uitleggen tussen een alpaca en lama? Google het ff lekker zelf, zul je wel denken. In de tussentijd heb ik geen idee wat het verschil is. Hoe dan ook: ik heb een taartje gemaakt met het schattige beestje (één van de twee dus…)!

De taart is gevuld met een oreo vulling en versierd met o.a. Italiaanse meringue botercrème, schuimpjes en fondantversiering.

Ook zo’n lama/alpaca taart? Of een andere taart voor een verjaardag, jubileum of gewoon voor jou alleen op de bank met een dekentje tijdens een Netflix serie? Dat kan! Kijk op mijn bestelpagina voor meer informatie.

Alpaca Lama taart - van koek tot cake - Vlissingen Middelburg Oost-SouburgAlpaca Lama taart - van koek tot cake - Vlissingen Middelburg Oost-SouburgAlpaca Lama taart - van koek tot cake - Vlissingen Middelburg Oost-Souburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: