TAART | Bumba kindertaart

Bumba drip cake

Mila werd 2 jaar en dus mocht zij haar verjaardag vieren met deze roze Bumba drip cake! De taart is gevuld met een heerlijke Zwitserse room (een combinatie van slagroom en banketbakkersroom), bekleed met een Italiaanse meringue botercrème en versierd met snoep, schuimpjes en andere lekkernijen!

Ook een kindertaart bestellen? Of meer informatie over de mogelijkheden? Kijk op mijn bestelpagina voor meer informatie!

Bumba kindertaart dripcake - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cakeBumba kindertaart dripcake - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cakeBumba kindertaart dripcake - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: