TAART | Chocolate lovers taart

Je krijgt wat je verdient

Ik weet niet hoe het mogelijk is, maar altijd als ik mijn verplichte vakantie van het werk heb (ja verplicht: gezamenlijke bedrijfssluiting = niet leuk), dan is het op één of andere manier grafweer. ‘Je krijgt wat je verdient’ zeggen ze toch. Blijkbaar heb ik grauw weer en regen verdiend, want dat zit er nu dus aan te komen. Is het omdat ik het zonnetje in huis ben en we thuis dus genoeg zon hebben? Is het omdat mijn glimlach jullie doet verblinden en jullie die zonnebril dus even beu zijn? Of straal ik van mijzelf en hebben jullie daar genoeg aan? Wat het ook is, de zon gaat weg. Doei zon. 

Ik kan hier dus nu al extreem van balen. Want zeg nou zelf: wat is er lekkerder dan dit zomerse weer? Niks toch? Lekker hangen op terrasjes, heel veel barbecueën in de tuin, iedereen is veel vrolijker met dit mooie weer, zomerse jurkjes dragen en lekker bij bruinen.

Nu moet ik wel iets bekennen. Als ik dan die verplichte vakantie heb van mijn werk, plan ik meestal geen vakantie naar het buitenland en breng ik die weken thuis door. Ondanks dat ik weet dat het standaard dramatisch weer is, met hier en daar een stranddag. En twee weken lang voer ik geen ene reet uit. Maar serieus echt zó weinig. En als die stranddag dan komt, dan lig ik net zo lief met een dekentje op de bank series te kijken en me vol te gooien met chocolade. Dus hoezo kijk ik uit naar de zon? Waarschijnlijk voelt de zon aan dat het tijd is voor dekentjes en Netflix en dus krijg ik daar bijpassend weer bij. Dank u zon. En voor zulke bankhangdagen met chocolade is het toch heerlijk om een ultieme chocoladetaart tot je beschikking te hebben? Voor jou alleen!

Chocoladetaart met chocoladerepen en nog meer chocolade - van koek tot cake Middelburg

chocolade-taart-met-repen-van-koek-tot-cake-10

chocolade-taart-met-repen-van-koek-tot-cake-9

Chocoladetaart met chocoladerepen en nog meer chocolade - van koek tot cake Middelburg

Ook zo’n chocoladetaart bestellen?

Deze taart (die ik al vaker heb gemaakt) maakte ik deze keer voor de verjaardag van nog zo’n echte chocolate lover. Maar ik hem maak ik uiteraard ook graag voor jou!

>> Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: