Babyshower, gender reveal & High Tea

Babyshower | Gender reveal party |  Thema High Tea

Babyshower en kraamfeest

Wil je iemand verrassen met een babyshower, maar geen tijd of zin om de taart en de hapjes zelf te regelen? Of wil je jouw kraamvisite eens iets anders voorschotelen dan beschuit met muisjes? Ik kan je helpen! Ik heb de lekkerste recepten, van kleine hapjes (hartig en zoet) tot een spektakelstuk van een taart.

Maak van jouw zwangerschap, kraamfeest, babyborrel of gender reveal een écht feest. En vergeet niet: a party without cake is just a meeting.

Omgeving Middelburg/Vlissingen (Zeeland)

inspiratie-babyshower-babyborrel-kraamfeest-(2)-ideeën-hapjes

inspiratie-babyshower-babyborrel-kraamfeest-(5)-ideeën-hapjes

inspiratie-babyshower-babyborrel-kraamfeest-(7)-ideeën-hapjes

Stel jouw babyshower samen met diverse gebakjes

Inspiratie babyshower hapjes en gebak:

Gender reveal taart en cupcakes

Wil jij op een bijzondere manier aan familie en vrienden bekend maken welk geslacht jullie kindje op komst heeft? Of wil je zelf verrast worden met de uitslag? Ga dan voor een gender reveal taart! Jullie geven het geslacht door en pas bij het opensnijden van de taart of cupcakes wordt bekend of het een jongetje of een meisje wordt! Hoe leuk is dat!

Gender reveal party cupcakes en taart | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg

Neutraal vanbuiten en blauw of roze vanbinnen!

Het bekend maken van het geslacht kan door bijvoorbeeld in de kern van de taart een vulling te plaatsen van muisjes of andere sprinkles die eruit ‘stromen’ bij het opensnijden. Een andere mogelijkheid is de vulling blauw of roze kleuren, zodat je de kleur bij het opensnijden ziet. De cake zelf kan ook blauw of roze gekleurd. Er is veel mogelijk, zolang je het maar pas ziet bij het aansnijden!

Gender reveal party cupcakes en taart | Bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: