TAART |Bestseller drip cake verjaardagstaart

Mijn bestseller drip cake verjaardagstaart

Ik weet eerlijk gezegd niet waarom, maar dit is mijn bestseller verjaardagstaart. Een heerlijke drip cake met vulling naar keuze, de lekkerste Italiaanse meringue botercrème in de kleur roze, een drip van melkchocolade en sierlijke decoratie in de vorm van gouden, roze, witte en zilveren roosjes, vlindertjes, blaadjes en bloemen. Vele dames hebben hun verjaardag met deze drip cake gevierd! Ik vind het geweldig om te zien dat één zo’n ontwerp keer op keer besteld wordt. Trots!

Drip cake verjaardagstaart roze goud en zilver - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cakeDrip cake verjaardagstaart roze goud en zilver - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cakeDrip cake verjaardagstaart roze goud en zilver - bestellen Vlissingen Middelburg Oost-Souburg - van koek tot cake

Ook een taart bestellen?

Zie mijn bestelpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: